Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκε το τέρας που βίασε και σκότωσε το βρέφος του – ”Θόλωσα επειδή έριξε στο πάτωμα την ηρωίνη μου”!

Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκε το τέρας που βίασε και σκότωσε το βρέφος του – ”Θόλωσα επειδή έριξε στο πάτωμα την ηρωίνη μου”!

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν για τη φρικτή δολοφονία – Ο πατροκτόνος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος…

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος τοξικομανής από τη Χαλάστρα που βίασε και δολοφόνησε τη μόλις 18 μηνών κόρη του. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι προέβη σ’ αυτές επειδή η κόρη του έριξε στο έδαφος δόση ηρωίνης.

Το 18μηνο βρέφος βρέθηκε νεκρό, την περασμένη Πέμπτη (24-03-2011), δίπλα στην 8χρονη αδελφή του από τη μητέρα τους που επέστρεψε στην παράγκα όπου διέμενε η οικογένεια, σε καταυλισμό τσιγγάνων στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Ο δράστης, που ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, συνελήφθη λίγο αργότερα στο σταθμό των ΚΤΕΛ στην περιοχή της Μενεμένης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το βρέφος κατέληξε από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ διαπιστώθηκαν εμφανή ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

   

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε