Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης 3ετίας – Χτυπήματα σε καταστήματα ακόμα και σε μεγάλη κλινική!

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης 3ετίας – Χτυπήματα σε καταστήματα ακόμα και σε μεγάλη κλινική!

Η δράση του 31χρονου ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2008 και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες – Διαβάστε πως η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του και όλα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του…

Πρωταγωνιστής ένας 31χρονος, που μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής», παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών» και του Νόμου «Περί όπλων».

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηλεκτρονικές συσκευές (μηχανήματα αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων dvd , ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα κ.λπ.), 126 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, 52 ρολόγια χειρός (αντρικά και γυναικεία), κοσμήματα και άλλα αντικείμενα και έγγραφα των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης βρέθηκαν ένα μεταλλικό πιστόλι 4 μαχαίρια, ένα ξιφίδιο, μία ξύλινη ράβδος (γκλομπ) και 66 χάπια τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».

Από την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο 31χρονος, από το Μάρτιο του 2008 έως το Μάρτιο του 2011, διέρρηξε τρία καταστήματα και ένα αυτοκίνητο, απ΄όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, ενώ από κλινική της πόλης αφαίρεσε ιατρικές σφραγίδες.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε