Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ισόβια για τη δολοφονία ιδιοκτήτη βενζινάδικου!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά το δικαστήριο δεν πείστηκε – Η αστυνομία αναζητάει τον συνεργό του…

Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 26χρονο ομογενή από την πρώην ΕΣΣΔ, που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία 55χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου, το Μάιο του 2009 στην περιοχή Εύοσμος της Θεσσαλονίκης, με κίνητρο τη ληστεία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 26χρονος, μαζί με συνεργό του ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, αποπειράθηκαν να ληστέψουν τον άτυχο πρατηριούχο. Ο τελευταίος αντέδρασε, αρνούμενος να τους παραδώσει τα χρήματα του ταμείου κι ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία οι ένοπλοι πυροβόλησαν τον 55χρονο.

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο 55χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Λίγες μέρες αργότερα, οι διωκτικές αρχές της πόλης συνέλαβαν τον 26χρονο ως δράστη του εγκλήματος.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε