Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Και ειδικός φρουρός στη σπείρα των αδίστακτων ληστών με τα Καλάσνικοφ – 19 συλλήψεις!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μόλις την προηγούμενη βδομάδα μέλη της σπείρας είχαν ανοίξει πυρ σε αστυνομικό τμήμα στις Σέρρες ενώ προσπαθούσαν να ληστέψουν τράπεζα και όταν δεν τα κατάφεραν πήγαν σε τράπεζα στην Καβάλα και την λήστεψαν.

19 άτομα τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών, κλοπές ΑΤΜ και σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών,
συνελήφθησαν σε μεγάλη έρευνα της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας ειδικός φρουρός ενώ έχουν συλληφθεί και τρία άτομα που οι αστυνομικοι θεωρούν ότι είναι οι αρχηγοί της σπείρας.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι δράστες, φέρονται να είναι οι άνθρωποι που είχαν ανατινάξει πάνω από 10 ΑΤΜ το τελευταίο διάστημα για να τα ληστέψουν!

Οι ίδιοι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχαν προσπαθήσει να ληστέψουν τράπεζα στις Σέρρες και άνοιξαν πυρ εναντίον του αστυνομικού τμήματος. Όταν δεν τα κατάφεραν να ληστέψουν την τράπεζα πήγαν στην Καβάλα όπου λήστεψαν τράπεζα εκεί.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν όπλα τύπου καλάσνικοφ, σφαίρες, εκρηκτικά, αλεξίσφαιρα γιλέκα και χρήματα.

Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ειδικός φρούρος ήταν αυτός που προμήθευε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας με τα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Όπως έγινε γνωστό τα περισσότερα άτομα είναι Έλληνες και ελληνοπόντιοι ενώ υπάρχει και ένας Σέρβος.

Η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, είναι σε εξέλιξη.
Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τις επόμενες ώρες, όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Διαβάστε ακόμα:

Ληστές τραπεζών γάζωσαν με καλάσνικοφ το ΑΤ Ροδολίβου – Εφυγαν από τις Σέρρες και λήστεψαν τράπεζα στην Καβάλα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε