Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Με απήγαγαν και ζητούσαν 750.000€”!

Θεσσαλονίκη: “Με απήγαγαν και ζητούσαν 750.000€”!

O 46χρονος μίλησε στην αστυνομία για τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε σε ένα υπόγειο στην περιοχή της Πολίχνης…

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής (02/07/2010), όταν ο 46χρονος, πήγε στο τμήμα εκβιαστών Θεσσαλονίκης και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας. “Με κρατούσαν φυλακισμένο σε ένα υπόγειο. Με χτυπούσαν, με απειλούσαν και με λήστεψαν”.

Ο 46χρονος κατήγγειλε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, έπεσε θύμα απαγωγής από τον 40χρονο πρώην συνεργάτη του, που   ενεργούσε από κοινού με την 38χρονη σύζυγό του και την 37χρονη αδερφή της.

Δήλωσε ότι επί δυόμιση ώρες, τον κρατούσαν σε ένα υπόγειο χώρο επαγγελματικής στέγης, στην περιοχή της Πολίχνης. Τον χτυπούσαν, απειλούσαν τον ίδιο και μέλη της οικογένειάς του και ζητούσαν 750.000 ευρώ, που τους όφειλε από προηγούμενη επαγγελματική τους συνεργασία.

Κατήγγειλε ακόμη ότι κάποια στιγμή, άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα.

Έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Εκβιαστών Θεσσαλονίκης και κατόπιν αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Πολίχνης, εντοπίστηκαν οι τρεις και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε