Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: ”Μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις επειδή είμαστε μέσα στη φυλακή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άρχισαν να εκβιάζουν γνωστό τραγουδιστή μέσα από τη φυλακή και εκείνος τελικά υπέκυψε – Διαβάστε όλα όσα έγιναν τη νύχτα σε μια υπόθεση που θυμίζει αστυνομική ταινία…

Εκβιαστές δύο έγκλειστοι των φυλακών Διαβατών. Ένας Έλληνας και ένας Αρμένιος. Θύμα – σύμφωνα με το thousandnews.wordpress.com – ένας γνωστός τραγουδιστής που εμφανίζεται σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο, που όπως είπε στους αστυνομικούς δεχόταν καθημερινά απειλητικά τηλεφωνήματα. Οι δράστες του ζητούσαν 20.000€ και τον απειλούσαν πως αν μιλήσει και δεν τα φέρει, θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο τραγουδιστής συμβουλεύτηκε συγγενικά του πρόσωπα και αποφάσισε να πάει σε αστυνομικό τμήμα και να μιλήσει. Έτσι, στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους εκβιαστές, συμφώνησε να τους δώσει την πρώτη δόση των χρημάτων που του ζητούσαν. Εκείνοι συμφώνησαν και το ραντεβού κλείστηκε στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Ν. Εγνατία. Εκεί πήγαν δύο συνεργοί των εκβιαστών.

Αστυνομικοί με πολιτικά, παρακολουθούσαν τις κινήσεις και όταν είδαν τον τραγουδιστή να δίνει τα 1.000€ που είχε πάνω του και ήταν προσημειωμένα, πετάχτηκαν και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή των δραστών και σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 φυσίγγια των 7,65 mm, 10 φυσίγγια κρότου, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, μέρος από πιστολοειδή λαβή και το χρηματικό ποσό των 1.000€.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε