Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο πιο θρασύς ληστής ενάντια στους πιο παρατηρητικούς αστυνομικούς!

Θεσσαλονίκη: Ο πιο θρασύς ληστής ενάντια στους πιο παρατηρητικούς αστυνομικούς!

Ποιος λέτε να βγήκε κερδισμένος σε αυτή τη διαμάχη;

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας 46χρονος Βούλγαρος που στις 29 Ιανουαρίου, είχε κάνει ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου. Συγκεκριμένα μπήκε και προσπάθησε με τη μέθοδο της απασχόλησης και με έντεχνο τρόπο, να αποσπάσει από τον άτυχο παππού χρηματικό ποσό.

Του είπε το γνωστό παραμύθι: ότι δήθεν ένα από τα παιδιά του, του χρωστάει χρήματα. Ο ηλικιωμένος δεν ”τσίμπησε”. Τότε ο δράστης άρχισε να γρονθοκοπεί το θύμα του και τελικά, κατάφερε να βουτήξει 170€ που υπήρχαν στο πορτοφόλι του, αλλά και μία κασετίνα με απομιμήσεις κοσμημάτων.

Τράπηκε σε φυγή και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας, με βάση τις περιγραφές του ηλικιωμένου. Την επόμενη μέρα, ο δράστης πήγε μόνος στο αστυνομικό τμήμα (!) ατάραχος, για να διευθετήσει προσωπικές του εκκρεμότητες (παραλαβή κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτου που του είχαν αφαιρεθεί προγενέστερα).

Ατύχησε όμως! Αστυνομικοί πρόσεξαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και αμέσως ειδοποίησαν τον ηλικιωμένο. Εκείνος τον αναγνώρισε και λίγο αργότερα, ο 46χρονος ομολόγησε τη ληστεία που είχε διαπράξει. Πλέον το λόγο παίρνει ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: ”Θα σκοτώσω τους μπάτσους και θα φύγω”!

Κορινθία: Κρεμασμένος σε δέντρο, αγνοούμενος τραπεζικός υπάλληλος!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε