Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πίσω από τις υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο… πορνεία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα ζευγάρι έφερνε νεαρές κοπέλες από το εξωτερικό και τις οδηγούσε στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας…

Τα ωραία λόγια ήταν μέχρι οι νεαρές να πάρουν την απόφαση να έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, τα χαμόγελα πάγωναν και η αισιοδοξία έδινε τη θέση της στην απελπισία. Το ζευγάρι που τους υποδεχόταν (54χρονος Έλληνας, 28χρονη αλλοδαπή) κρατούσε τα χρήματα και τα χαρτιά των γυναικών, που ήταν αναγκασμένες να υπακούνε…

Αναγκασμένες να μένουν φυλακισμένες στα σπίτια του κυκλώματος, να εκδίδονται τα βράδια και φυσικά να μην κρατάνε τα χρήματα που τους έδιναν οι πελάτες! Όλα αυτά συνέβαιναν από τις αρχές του έτους. Τα ξημερώματα, αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τόσο 54χρονο όσο και την 28χρονη φίλη του…

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε διαμέρισμα στην περιοχή του Λαγκαδά, το οποίο διατηρούσε ο 54χρονος, όπου κρατούνταν παράνομα οι αλλοδαπές γυναίκες. Μάλιστα η 28χρονη συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να μεταφέρει τρεις αλλοδαπές γυναίκες με αυτοκίνητο, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία αναζητούνται, συνέστησαν εγκληματική οργάνωση, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος από την εκμετάλλευση και προαγωγή στην πορνεία, αλλοδαπών γυναικών.

Μία από τις τρεις γυναίκες-θυματα της σπείρας, ηλικίας 36 ετών, φιλοξενείται σε ξενώνα μη κυβερνητικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης, ενώ οι άλλες δύο, 27 και 36 ετών, με δική τους πρωτοβουλία, θα αναχωρήσουν άμεσα για τη χώρα τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε