Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πολλαπλές συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Πολλαπλές συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών

Ανάμεσα στις συλλήψεις ήταν και μία 20χρονη κοπέλα που είχε στην κατοχή της ποσότητα ηρωίνης με σκοπό να την διοχετεύσει σε στέκια τοξικομανών.

Η 20χρονη αλλοδαπή είχε στην κατοχή ποσότητα ηρωίνης που σκόπευε να την προωθήσει σε στέκια τοξικομανών. Έπειτα από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να την συλλάβουν.

Η σύλληψη έγινε την Δευτέρα το βράδυ βραδινές στην περιοχή της Μενεμένης. Μετά από σωματική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή της νεαρής, 4 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 2.042 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, μέσω του οποίου κανόνιζε τις παράνομες συναλλαγές της.

Παράλληλα, την ίδια μέρα συνελήφθη, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης 36χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών. Στη συνέχεια ακολούθησε αιφνίδιος έλεγχος στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, όπλα και χρηματικά ποσά. Ο δράστης χρησιμοποιούσε ως “κρυψώνα ναρκωτικών” και δεύτερο σπίτι στο οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί ηρωίνη και μία ζυγαριά ακριβείας.

Δες φωτογραφίες από τα όσα κατάσχεσαν οι άνδρες της Δίωξης:

Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε