Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: ”Τα μπατσογούρουνα της δημοκρατίας δεν θα γλιτώσουν από την οργή μας”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας…

Οι δράστες που είχαν χτυπήσει τα ξημερώματα της Τρίτης (διαβάστε το σχετικό άρθρο), ανέλαβαν την ευθύνη. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν υπογράφουν ως ”Μαχητές για την Νυχτερινή Ανησυχία” και αναφέρουν: ”Τα ξημερωματα της Πεμπτης 2/12 τοποθετησαμε αυτοσχεδιο εμπρηστικο μηχανισμο στο Δημαρχειο Νεαπολης και συγκεκριμενα στα γραφεια της Δημοτικης Αστυνομιας θελοντας με αυτο τον τροπο να επιτεθουμε με φωτια στο κεντρο της τοπικης εξουσιας και τον κατασταλτικο μηχανισμο του, μολις 3 στενα πανω απο το μπατσοτμημα της περιοχης. Τα μεσα που χρησιμοποιησαμε ειναι απλα και ευκολο να χρησιμοποιηθουν απ τον καθενα (λιγα γκαζακια και βενζινη).

Μπορουμε αρχικα να αφιερωσουμε αυτη την επιθεση στους δήμους, την τοπικη και μη εξουσια και το προσφατο εκλογικο τους πανηγυρι, αδιαφορώντας για της αλλαγες στο συστημα ασκησης της εξουσιας τους. Όσο αρνούνται να δεχτουν την αποτυχια του εκλογικου τους  συστηματος μέσα απο την μεγαλη αποχη και τη συνολικη χρεωκοπια του συστηματος που υπηρετουν, την νυχτα, όταν ξεκουραζονται για να συνεχισουν ξανα το πρωι τον μιζερο και εξουσιαστικο τους ρολο, εμεις θα βαζουμε φωτια στην εδρα τους. Ας γευτουν επισης την οργη μας και τα γουρουνια της δημοτικης αστυνομιας, ως ακομα ενας κατασταλτικος μηχανισμος με μονη διαφορα στο ονομα και το φορεα.

Μπορουμε να αφιερωσουμε την επιθεση στον επαναστατη εμπρηστη Γιάννη Σκουλουδη, που βρισκεται ομηρος στα χερια του κρατους, έχοντας επιλεξει να περασει στην επιθεση πυρπολωντας οχηματα της ΔΕΗ και αναλαμβανοντας περηφανα την ευθύνη για αυτη την πραξη μετα τη συλληψη του, στους 4 διωκομενους συντροφους που καταζητουνται για την ιδια υποθεση και εχουν επιλεξει τον αξιοπρεπη δρομο της φυγης αλλα και σε όλους όσους επιλέγουν να κινούνται στο σκοταδι της νυχτας και να ταραζουν με φωτια τις νυχτες, οριζοντας οι ιδιοι το χωρο, το χρονο και τον τοπο της επιθεσης τους.

Μπορουμε ακομα να αφιερωσουμε αυτη την επιθεση στους Γεράσιμο Τσάκαλο, Παναγιώτη Αργυρού και Χάρη Χατζημιχελακη που βρισκονται και αυτοι όμηροι της δημοκρατιας έχοντας αναλαβει την ευθυνη για τη συμμετοχη τους στην οργανωση Συνομωσια Πυρηνων της Φωτιας, στους φυλακισμενους και διωκομενους συντροφους για την ιδια υποθεση καθως και σε οσους επιλεγουν δρομο του ανταρτικου πολης για να επιτεθουν με βιαια μεσα στο σαπιο αυτο καθεστως.

Μπορουμε να την αφιερωσουμε επισης στον συντροφο Γιάννη Δημητρακη που βρισκεται και αυτος στα κατεργα της δημοκρατιας εχοντας επανακτησει λιγη απο τη ζωη που μας κλεβουν καθε μερα, απαλλοτριωνοντας μια τραπεζα, τον κατ’εξοχην νομιμο ληστρικο μηχανισμο του καπιταλιστικου συστηματος, και σε όλους οσους αρνουνται να υποθηκευσουν τη ζωη τους στα κατεργα της μισθωτης σκλαβιας και οριζουν οι ίδιοι τους ορους της ζωης τους.

Μπορουμε, τελος, να αφιερωσουμε σε όλους όσους με αξιοπρεπεια βγαινουν στο δρομο, συγκρουονται με της δυναμεις κατοχης της δημοκρατιας, καταστρεφουν κρατικους και καπιταλιστικους στοχους και δεν πτοουνται απο τη συνεχη και εντεινομενη καταστολη.

Ακόμα όμως και να μην υπήρχαν όλα τα παραπανω, εμεις θα δρουσαμε με τον ιδιο τροπο αφου γουσταρουμε να συνομωτουμε, να κινουμαστε αθορυβα της νυχτες και να καιμε, να καταστρεφουμε, να σαμποταρουμε ότι ευθυνεται για τη σαπιλα και την αθλιοτητα που συνανταμε καθημερινα.

Υ.Γ. Μπορει αυτη τη φορα να ηταν λιγα στενα πιο πανω, την επομενη να ειναι λιγα στενα πιο κατω αλλα σιγουρα τα μπατσογούρουνα της δημοκρατιας δεν θα γλιτωσουν απο την οργη μας.

Μαχητες για τη Νυχτερινη Ανησυχια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε