Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τους πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο και βούτηξαν βαλίτσες με χρυσαφικά!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Όταν ξεκινούσαν για να πάνε στο σπίτι τους, δύσκολα μπορούσαν να φανταστούν τα όσα θα ακολουθούσαν…

Θύματα κινηματογραφικής ληστείας κατήγγειλαν ότι έπεσαν δύο υπάλληλοι εταιρίας χρυσαφικών, από τους οποίους άγνωστοι δράστες άρπαξαν οκτώ βαλίτσες με κοσμήματα μεγάλης αξίας, σε ενέδρα που τους έστησαν στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, κοντά στην ΠΑΘΕ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές, οι δύο υπάλληλοι, ηλικίας 51 και 32 ετών, επέβαιναν σε αυτοκίνητο, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά από ραντεβού που είχαν με πελάτες για να δειγματίσουν κοσμήματα. Όπως κατέθεσαν σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, γύρω στις 20.30 χθες το βράδυ (06-03-2012), επτά άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τους ”έφραξαν” το δρόμο, υποχρεώνοντάς τους να ακινητοποιήσουν το όχημά τους.

Στη συνέχεια, με την απειλή όπλων οι δράστες έβγαλαν τους καταγγέλοντες από το όχημά τους κι αφού επιβιβάστηκαν σ’ αυτό, τράπηκαν σε φυγή.

Όπως υποστήριξαν, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν 8 βαλίτσες με κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. Το συγκεκριμένο όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα κοντά στην ίδια περιοχή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε