Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε μάντρα αυτοκινήτων – Οι ληστές ήθελαν να κλέψουν… νομότυπα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι 3 δράστες απαιτούσαν από τον ιδιοκτήτη τα νόμιμα έγγραφα των αυτοκινήτων που έκλεψαν, για να μπορέσουν να τα πουλήσουν σε ανυποψίαστους πελάτες…

Οι δράστες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας το απόγευμα. Πρόκειται για δύο ομογενείς, ηλικίας 31 και 36 ετών και έναν 40χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, εκβίαση και παράβαση του νόμου «Περί όπλων».

Προηγήθηκε καταγγελία 52χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων, σύμφωνα με την οποία, οι προαναφερόμενοι, την 22-12-2010, με τη βοήθεια συνεργών τους που αναζητούνται, μπήκαν στην εν λόγω επιχείρηση (περιοχή Περαίας) και με την απειλή χρήσης βίας, αφαίρεσαν τρία αυτοκίνητα. Οι δράστες όμως δεν έμειναν εκεί…

Εν μέσω απειλών, απαιτούσαν την παράδοση των νόμιμων εγγράφων των κλεμμένων αυτοκινήτων, για να τα πουλήσουν σε ανυποψίαστους αγοραστές. Ο υπεύθυνος αντιστάθηκε και κάποια στιγμή οι δράστες έκαναν πίσω και έφυγαν.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα, και οι δράστες εντοπίστηκαν στην οδό Λαγκαδά. Παράλληλα σε επιχείρηση πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του 40χρονου εκβιαστή, βρέθηκαν τα κλεμμένα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε