Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βρήκε δολοφονημένο τον γείτονά της, μέσα στο σπίτι του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση – Διαβάστε που κατέληξε ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σπίτι…

Θύμα ένας 60χρονος που έμενε σε σπίτι στο δημοτικό διαμέρισμα Λακκιάς, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Το γεγονός ότι χθες δεν έδινε σημεία ζωής, ανησύχησε τόσο τους συγγενείς όσο και τους γείτονές του. Τον έπαιρναν τηλέφωνο, χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού αλλά ο 60χρονος δεν απαντούσε.

Την απόφαση να μπει στο σπίτι για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί, πήρε πρώτη μια γειτόνισσά του, το μεσημέρι της Δευτέρας (18-06-2012). Όταν άνοιξε την πόρτα και έκανε λίγα βήματα, είδε μια εικόνα που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Τον 60χρονο νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό του. Αμέσως έβαλε τις φωνές και στη γειτονιά επικράτησε πανικός. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σπίτι ασθενοφόρο, αστυνομικοί και ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα αίτια του θανάτου.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονία. Το θύμα είχε χτυπηθεί στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο και ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Πλέον η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τι κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία, για να φτάσει στα ίχνη των δραστών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει τα φάρμακά του!

Γαύδος: Ο εκλογικός σάκος παραμένει στο νησί λόγω… ανέμων!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε