Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες για συμμετοχή σε κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες για συμμετοχή σε κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 37χρονος, που κατηγορείται για συμμετοχή σε ένα από τα τέσσερα κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας που δρούσαν κατά κύριο λόγο στη Θεσσαλονίκη και εξαρθρώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για τον μικρότερο αδελφό των δύο φερόμενων ως αρχηγών μιας εκ των εγκληματικών οργανώσεων. Ο 37χρονος συνελήφθη χθες στο βράδυ στο συγκρότημα κατοικιών ”Τέρα Μάρε” στην Περαία Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του γ’ ανακριτή Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εκβίασης, της τοκογλυφίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι κατά την γιγαντιαία επιχείρηση των αστυνομικών αρχών για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων είχαν συλληφθεί, τον περασμένο Γενάρη, συνολικά 53 κατηγορούμενοι. Τριάντα ένας εξ αυτών παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι σε διάφορες φυλακές της χώρας, μεταξύ αυτών και οι φερόμενοι ως ”εγκέφαλοι” των κυκλωμάτων, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικών εγγυήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Βόλος: Το μασάζ κατέληξε σε απόπειρα δολοφονίας με τσεκούρι!

Λακωνία: Στη φυλακή για τη δολοφονία Ρουμάνου ληστή-Δείτε το βίντεο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε