Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε συμμορία Αλβανών που χτυπούσε μεζονέτες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι 10 δράστες είχαν αδειάσει 15 μεζονέτες – Η λεία τους υπολογίζεται στα 200.000€…

Την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος Αλβανών διαρρηκτών που «άδειαζαν» μεζονέτες σε περιφερειακούς δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, αρπάζοντας, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη, και τα πολυτελή αυτοκίνητα των θυμάτων τους, ανακοίνωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, το κύκλωμα αποτελούνταν από δέκα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης και της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Οι δράστες κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε διάστημα επτά μηνών, από το Σεπτέμβριο του 2009 έως τον Μάρτιο του 2010, δεκαπέντε διαρρήξεις σε μεζονέτες του Πανοράματος, των Πεύκων, του Ωραιοκάστρου, της Σίνδου και της Πυλαίας, αφαιρώντας διάφορα χρηματικά ποσά, πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Μάλιστα, σε πέντε περιπτώσεις, κατηγορούνται ότι έκλεψαν πέντε πολυτελή Ι.Χ. αυτοκίνητα, αφού, προηγουμένως, άρπαξαν τα κλειδιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η «λεία» της εγκληματικής οργάνωσης υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

Το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε ήδη στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη δράση της συμμορίας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε