Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Υπόσχονταν επιδοτήσεις σε μικροεπενδυτές – Έτσι πήραν 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική έρευνα καθώς οι καταγγελίες για την υπόθεση είναι τουλάχιστον 77 σε όλη την Ελλάδα!

Οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις καταγγελίες υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα κατασκευαστικής εταιρίας που τους υπόσχονταν επιδοτήσεις για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών και ανάπτυξη σαλιγκοκαλλιεργειών.

Η έρευνα για τον καταλογισμό τυχόν ποινικών ευθυνών ανατέθηκε στο ΣΔΟΕ…

Στα “δίχτυα” της συγκεκριμένης επιχείρησης, που εδρεύει στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, φέρονται να έπεσαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Μακεδονία” που ανέδειξε το θέμα, τουλάχιστον 77 άτομα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το συνολικό ποσό που εισέπραξε η εταιρία από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές ως προκαταβολή για την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το υπουργείο Ανάπτυξης και την κατασκευή των έργων εκτιμάται -κατά το δημοσίευμα- ότι είναι τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η καταγγελλόμενη εταιρία φέρεται να υποστηρίζει ότι έπεσε και η ίδια θύμα απάτης και γι’ αυτό θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Απάτη με αυτοκίνητα… φανταστικά – Έβγαλαν πάνω από 20.000€!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε