Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ζητιάνος σκότωσε ζητιάνο, μαζί με τον ανιψιό του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δράστες, αφού έδεσαν το θύμα τους με σκοινί, άρχισαν τα δολοφονικά χτυπήματα με σιδηρογροθιά στο κεφάλι…

Την εξιχνίαση της δολοφονίας του 65χρονου άστεγου, βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ως δράστες του εγκλήματος, κατηγορούνται δύο ομοεθνείς του θύματος. Πρόκειται για έναν 61χρονο άνδρα και τον 26χρονο ανιψιό του, οι οποίοι συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς, στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκαν 200 ευρώ σε κέρματα, μέρος των οποίων, είχε αφαιρέσει από το θύμα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες, αφού έδεσαν το θύμα τους με σκοινί, στη συνέχεια τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι, καταφέροντάς του αλλεπάλληλα τραύματα στο κεφάλι, συνέπεια του οποίου επήλθε ο θάνατός του.

Ο 65χρονος Βούλγαρος, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από οδοκαθαριστή του δήμου Θεσσαλονίκης, ήταν άστεγος και επαιτούσε το τελευταίο διάστημα σε διάφορους δρόμους της Τούμπας. Από την έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι ο 61χρονος, εκ των φερόμενων δραστών, επαιτούσε κι αυτός κατά διαστήματα και γνώριζε το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη:H μάνα έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε τον βιαστή του 7χρονου γιου της!

Ρέθυμνο: Κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του – Μια τραγωδία που συγκλονίζει!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε