Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη:”Έσφαξαν” τον ψυχίατρο επειδή δεν τους έγραφε τα φάρμακα που ήθελαν!

Οι δύο δράστες ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο – Διαβάστε πως μπήκαν και πως έφτασαν στο σημείο να βασανίσουν και να σκοτώσουν τον άτυχο ψυχίατρο…

Η δολοφονία του άτυχου γιατρού, Αστέριου Φωτιάδη, έγινε το βράδυ της Δευτέρας (19-12-2011), στο ιατρείο του, στην οδό Καρόλου Ντηλ 20. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και οι προσπάθειές τους, απέφεραν καρπούς τα ξημερώματα.

Συνελήφθησαν δύο ομογενείς από τη Γερμανία και το Κιργιστάν (43 και 32 ετών αντίστοιχα), που παραδέχτηκαν ότι βασάνισαν και άφησαν τον άτυχο γιατρό να πεθάνει, στο φλεγόμενο ιατρείο του. Οι δράστες είπαν στους αστυνομικούς ότι είναι τοξικομανείς και μπήκαν στο ιατρείο του ως πελάτες. Γι’ αυτό άλλωστε δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα.

Ζήτησαν από τον άτυχο γιατρό να τους γράψει φάρμακα και υποκατάστατα. Ο ψυχίατρος αρνήθηκε και τότε οι δράστες του όρμησαν. Τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον φίμωσαν και τον χτυπούσαν με το μαχαίρι που κρατούσαν στο κεφάλι. Πριν φύγουν έβαλαν φωτιά, για να σβήσουν τα ίχνη τους και εγκατέλειψαν τον Αστέριο Φωτιάδη, ετοιμοθάνατο. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες τον βρήκαν νεκρό.

Οι δράστες κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα της πόλης και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Την ίδια ώρα στην Κρήτη, οι αστυνομικοί εξιχνίαζαν τη δολοφονία της ηλικιωμένης από τον ίδιο της, τον εγγονό (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Δείτε το βίντεο για τα δύο στυγερά εγκλήματα εδώ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε