Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη:”Έσπασε στο ξύλο” τη μάνα του, για να κάνει ληστεία!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Ο δράστης κατάφερε να φύγει με 5.500€ – Όταν όμως έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές…

Η ληστεία έγινε σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Αιόλου στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό ζει μια 73χρονη γυναίκα μαζί με την 48χρονη οικιακή της βοηθό. Αργά χθες το βράδυ (29-02-2012), η οικιακή βοηθός βγήκε έξω για να πετάξει τα σκουπίδια και δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν νεαρό, που είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι.

Ο δράστης, την οδήγησε στο εσωτερικό του σπιτιού αιμόφυρτη και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την 73χρονη ιδιοκτήτρια. Αφαίρεσε στα γρήγορα ένα φάκελο που περιείχε 5.500€ και έγινε καπνός. Η ηλικιωμένη γυναίκα φώναξε την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε την τραυματισμένη οικιακή βοηθό σε νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα οι έρευνες της αστυνομίας απέφεραν καρπούς. Ο 24χρονος συνελήφθη και αποκάλυψε ποιος και πως ”έστησε” τη ληστεία. Όπως είπε όλα τα σκηνοθέτησε η μητέρα του. Του είπε να την χτυπήσει ώστε όλοι να πειστούν ότι δεν κρυβόταν πίσω από το χτύπημα και στη συνέχεια να μπει και να βουτήξει τα χρήματα της ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 73χρονη στις αστυνομικές αρχές, η ίδια δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν για την ύπαρξη των χρημάτων στο συγκεκριμένο σημείο. Η οικιακή βοηθός εκτιμάται ότι τα ανακάλυψε, καθαρίζοντας το διαμέρισμα.

Η οικιακή βοηθός νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ ο φάκελος με τα 5.500€ επέστρεψε στην 73χρονη γυναίκα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε