Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θήβα: Επεισοδιακή καταδίωξη τσιγγάνων – Τραυμάτισαν μία 24χρονη αστυνομικό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τελικά βρέθηκαν με χειροπέδες μία 36χρονη και ένας 22χρονος, συγγενείς μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από καταδίωξη, έβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς ενώ αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους και τραυμάτισαν την 24χρονη αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όλα έγιναν σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Θήβα.
Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων και περιπολιών εντόπισαν τα δύο άτομα να κινούνται με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, στην πόλη της Θήβας κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη θέα των αστυνομικών, ο 22χρονος οδηγός, για να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Λίγα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο των δραστών, αφού προκάλεσε ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, έπεσε σε κολώνα της Δ.Ε.Η. και ακινητοποιήθηκε.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι δύο δράστες έβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ., προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψή τους, ενώ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν την 24χρονη αστυνομικό της Ομάδας, η οποία μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν οι δράστες κατασχέθηκε .
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διαβάστε ακόμα:

Κέρκυρα: 24 οι συλλήψεις μέχρι τώρα για το κύκλωμα τοκογλύφων! Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε