Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Θήβα: Οι ληστές… περίμεναν στη σειρά τους!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ψύχραιμοι, υπομονετικοί και καλά διαβασμένοι οι κακοποιοί που άδειασαν τα ταμεία μεγάλου σούπερ μάρκετ…

Η ληστεία έγινε στις 18.10 το απόγευμα του Σαββάτου (27-11-2010). Οι δύο δράστες μπήκαν και πήραν καρότσι. Άρχισαν να κάνουν βόλτες στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ, να βάζουν προϊόντα από τα ράφια και φυσικά να… κόβουν κίνηση.

Όταν διαπίστωσαν ότι το κατάστημα δεν είχε πολύ κόσμο, πήραν τα καρότσια τους και πλησίασαν στα ταμεία. Περίμεναν στην ουρά και όταν έφτασαν μπροστά από την ταμία έβγαλαν όπλο. Φώναξαν ”ληστεία” και τότε οι… ρυθμοί τους άλλαξαν. Από εκεί που πήγαιναν με το πάσο τους, άρχισαν να μαζεύουν με αστραπιαίες κινήσεις τα χρήματα του καταστήματος.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχαν τελειώσει! Οι δράστες, έφυγαν με ένα ποσό που αγγίζει τα 2.000€ και χάθηκαν στους δρόμους της πόλης, με μία μοτοσικλέτα που είχαν παρκάρει έξω ακριβώς από το σούπερ μάρκετ.

Παρόμοια ληστεία έγινε και σε παντοπωλείο της Χαλκίδας

Εν τω μεταξύ την ώρα που χτυπούσαν οι ληστές της Θήβας, ένοπλος κουκουλοφόρος έμπαινε σε σούπερ μάρκετ στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Ο δράστης βούτηξε τις εισπράξεις της ημέρας και κατάφερε να απομακρυνθεί από την περιοχή πριν φτάσει η αστυνομία…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε