Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θράκη: Για να γλιτώσουν άφησαν τα κλοπιμαία και πέρασαν κολυμπώντας στην Τουρκία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρόκειται για μία σπείρα 4 Γεωργιανών, που είχε προλάβει να κάνει 3 κλοπές… (δείτε φωτό)

Οι δράστες εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης (07-12-2010), από αστυνομικούς του τμήματος συνοριακής φύλαξης  Διδυμοτείχου, να κινούνται στην παρέβρια περιοχή Πετράδων Διδυμοτείχου με κατεύθυνση τον ποταμό Έβρο. Στο σημείο πήγε γρήγορα περιπολικό, αλλά οι δράστες το κατάλαβαν έγκαιρα και άρχισαν να τρέχουν. 

Μπήκαν στον ποταμό του Έβρου και κολυμπώντας πέρασαν στην Τουρκία. Στην όχθη του ποταμού, οι αστυνομικοί βρήκαν 8 πλαστικούς σάκους σκουπιδιών, που περιείχαν αντικείμενα από τις κλοπές που είχαν διαπράξει. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 Ένα πιστόλι κρότου, 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 3 GPS , μία βιντεοκάμερα, 5 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, 8 κινητά τηλέφωνα, 14 ρολόγια χειρός, 20 ασημένιες αλυσίδες λαιμού, 8 ασημένιες αλυσίδες χειρός, 17 δακτυλίδια και 14 κολόνιες (αντρικές – γυναικείες).

Τα αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι δράστες - ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Η αστυνομία βρήκε ακόμη 3 δερμάτινα πορτοφόλια, 300€ σε κέρματα, 40 είδη ρουχισμού, 3 μαχαίρια, δύο διαβατήρια Γεωργίας και πλήθος διάφορων μικροαντικειμένων.

Από τις έρευνες της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι τα αντικείμενα προέρχονται από τρείς κλοπές, δύο εκ των οποίων διεπράχθησαν στην Αλεξανδρούπολη και μια στο Διδυμότειχο. Τα κλοπιμαία αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες και τους επεστράφησαν…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε