Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θρίλερ με απανθρακωμένα πτώματα – Δυο περιστατικά σε μια νύχτα – Τι “βλέπουν” οι αστυνομικοί

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Φρικτά παραμορφωμένα εντόπισαν τα κορμιά δυο ατόμων οι πυροσβέστες
– Με διαφορά δύο ωρών οι φωτιές στα αυτοκίνητα σε Καβούρι και Σκαραμαγκά
– Συναγερμός στην αστυνομία μετά τα περιστατικά, έρευνες για διπλό έγκλημα

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα. Με διαφορά σχεδόν δύο ωρών σε δυο διαφορετικές περιοχές της Αττικής διερχόμενοι ενημέρωσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για δυο περιστατικά με φωτιά σε αυτοκίνητα.

Στις τρεις τα ξημερώματα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε αυτοκίνητο που έμοιαζε να είναι παρκαρισμένο στη λεωφόρο Σχιστού. Οι πυροσβέστες που έφτασαν επί τόπου εντόπισαν ωστόσο ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ βρήκαν και στοιχεία εμπρησμού του αυτοκινήτου με εύφλεκτο υγρό.
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα.
Πριν περάσουν δυο ώρες από το πρώτο περιστατικό, στις πέντε τα ξημερώματα διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την πυροσβεστική για δεύτερη φωτιά σε αυτοκίνητο, αυτή τη φορά στην παραλία του Καβουρίου.
Και σε αυτή την περίπτωση οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο καμένο αυτοκίνητο ένα απανθρακωμένο πτώμα.
Και στις δύο περιπτώσεις η κατάσταση των πτωμάτων είναι τέτοια που καθιστά απαγορευτική την αναγνώρισή τους, μάλιστα είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ακόμη και το φύλο των νεκρών.


Οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα το πόρισμα του ιατροδικαστή, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανή εγκληματική ενέργεια, ενώ εξετάζεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά να σχετίζονται μεταξύ τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε