Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θρίλερ με τη δολοφονία 45χρονου επιχειρηματία στη Κηφισιά

Θρίλερ με τη δολοφονία 45χρονου επιχειρηματία στη Κηφισιά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.06.2011 | 06:19
Πρώτη δημοσίευση: 02.06.2011 | 21:47

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται πιθανότατα για εγκληματική ενέργεια γιατί το θύμα φέρει τραύμα, προφανώς από πυροβόλο όπλο, στο στήθος.

Δολοφονημένος μέσα στη διώροφη μεζονέτα του στην Κηφισιά, βρέθηκε ένας 45χρονος γνωστός ξενοδόχος. Στις 17:00 στην οδό Μαυρομιχάλη 38, εντοπίστηκε ο άνδρας που έμενε μόνος του, από την γυναίκα που καθάριζε το σπίτι και συγγενικό του πρόσωπο.

Είχε να δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες 3-4 ημέρες. Το άψυχο σώμα του, βρέθηκε στο ισόγειο, και έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο στήθος. Πρόκειται για επιχειρηματία, οι γονείς του οποίου αλλά και ο ίδιος διατηρούσαν πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή της Πολιτείας, που είχε πουληθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
 
Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, ανέφεραν ότι το σπίτι ήταν κανονικά ασφαλισμένο, δεν έφερε ίχνη παραβίασης και δεν ήταν αναστατωμένο, που να μαρτυρά κάποια πάλη ή ληστεία. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, και κυρίως αυτό των προσωπικών διαφορών, καθώς φαίνεται πως το θύμα έχει ανοίξει στον ή στην δολοφόνο, εκτός αν έχει παραπλανηθεί και το έκανε.

Παράλληλα αναμένουν από τους συγγενείς τους να προσδιορίσουν, αν γνωρίζουν, που υπήρχαν χρήματα, και αν αυτά λείπουν.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο