Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θύμα ληστείας ο Τ.Σαμαράς στην πλατεία Βικτωρίας

Το άσχημο προαίσθημα που είχε βγήκε τελικά αληθινό. “Έπαθα σοκ” είπε ο ίδιος μετά την ληστεία. Τι του πήραν τελικά και τι είπε ο ίδιος.
Το περιστατικό συνέβη στην άκρως “εμπόλεμη” ζώνη των Αθηνών. Ο γνωστός κομμωτής είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στην Αριστοτέλους, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Βρισκόταν όλη τη νύχτα με φίλους και γύρω στις 5:00 το πρωί αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι του.
 
Ο ίδιος, ο Τρύφωνας Σαμαράς, είπε στην “Espresso” ότι είχε άσχημο προαίσθημα. Μάλιστα παρακάλεσε έναν φίλο του να τον συνοδεύσει μέχρι το αυτοκίνητο. “Έπαθα σοκ. Είναι πολύ άγριο να βλέπει την περιουσία σου έτσι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εκείνη τη μέρα είχα προαίσθημα ότι κάτι θα μου συμβεί και καθυστερούσα να πάω στο αυτοκίνητο. Πίστευα μέσα μου έντονα ότι κάτι θα γινόταν. Μάλιστα όταν έφυγα από το σπίτι όπου ήμουν είπα σε κάποιο φίλο μου να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο γιατί φοβόμουν πολύ με όλα αυτά που συμβαίνουν”.
 
Πρόκειται για μία περιοχή της οποία η κάτοικοι καταγγέλλουν καθημερινά ανάλογα περιστατικά. Πριν από δύο βδομάδες λίγα τετράγωνα πιο κάτω ο δημοφιλής ηθοποιός Στέλιος Μάινας παραλίγο να χάσει τη ζωή του από οργανωμένη επίθεση αλλοδαπών.
 
 
Ο γνωστός κομμωτής έφτασε λοιπόν στο αυτοκίνητο του στις 5:00 το πρωί. “Γυρίζοντας στο αμάξι μου βρήκα το δεξί τζάμι του αυτοκινήτου μου θρύψαλα. Το είχαν σπάσει με μια πέτρα”, περιγράφει στην εφημερίδα. “Είχα αφήσει περίπου 300 ευρώ στο ντουλαπάκι μου και το ένα μου κινητό. Ευτυχώς που βρήκαν κάτι να πάρουν, διαφορετικά θα είχαν σπάσει τελείως το αυτοκίνητο”.
 
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ευχαριστεί τον Θεό που δεν ήρθε ο ίδιος αντιμέτωπος με τους δράστες, αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε