Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη του «δράκου» της Πάρου – Ήθελε να φύγει από τη χώρα και να πάρει λεφτά από τα κοινοτικά κονδύλια

Τα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη του «δράκου» της Πάρου – Ήθελε να φύγει από τη χώρα και να πάρει λεφτά από τα κοινοτικά κονδύλια

– «Την έπιασα από τα μαλλιά κι άρχισα να τη χτυπάω στα βράχια» είπε στην απολογία του
– Είχε εντοπίσει το θύμα του από τη στιγμή που πήγε στην παραλία με τη μητέρα της
– Την Τρίτη η απολογία του στον Εισαγγελέα Σύρου

Κάθε πτυχή, κάθε νέο στοιχείο της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα σοκάρει. Από το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία έχει στα χέρια της τον άνθρωπο που φέρεται να ευθύνεται για την άγρια επίθεση της 15χρονης Μυρτούς, στην παραλία Χρυσή Ακτή στην Πάρο.

Ήταν ένα ψηλό ευγενικό παιδί, λένε όλοι για τον 21χρονο Πακιστανό, τον Αλί όπως φέρεται να είναι το όνομά του, που έχει συλληφθεί και την Τρίτη θα απολογηθεί στον Εισαγγελέα της Σύρου. Βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου την πρωτεύουσα των Κυκλάδων και κατά την άφιξή του στο λιμάνι αποδοκιμάστηκε έντονα.

Οι υποψίες εις βάρος του έγιναν πιο έντονες όταν ξαφνικά αποφάσισε να φύγει από την Πάρο. Από το νησί όπου ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια και εργαζόταν ως κηπουρός σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Η ομολογία
«Ήθελα να της κλέψω το κινητό. Όταν άρχισε να φωνάζει, θόλωσα. Άρχισα να τη χτυπάω στα βράχια. Και μετά έγινε ό,τι έγινε. Μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο στην κοπέλα. Μόνο το κινητό της ήθελα να πάρω», φέρεται να είπε στην απολογία του ο 21χρονος Πακιστανός.

Όπως διηγήθηκε, αφού το παιδί έχασε τις αισθήσεις του, εκείνος εξακολούθησε να χτυπάει τη 15χρονη στα βράχια. Και στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της.

Όσο για το κινητό, που για να το πάρει έφτασε να χτυπήσει τόσο βάναυσα, ένα 15χρονο κορίτσι; «Το πέταξα σε κάτι θάμνους», είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα το Έθνος.

Σύμφωνα με την Espresso, ο 21χρονος είδε τη Μυρτώ για πρώτη φορά στην παραλία όπου εκείνη πήγε με τη μητέρα της και πέρασε δυο φορές από μπροστά της. Ήταν δε τόσο έντονο το βλέμμα του προς το 15χρονο κορίτσι, που έμεινε αποτυπωμένο στη μητέρα της.

Το λάθος
Τις πρώτες μέρες, όταν υπήρχε η αίσθηση πως η Μυρτώ έπεσε και χτύπησε στα βράχια, ο νεαρός Πακιστανός παρέμεινε στην Πάρο. Σύμφωνα μάλιστα με την Espresso, έπαιρνε μέρος στις συζητήσεις για την υπόθεση. Όταν όμως οι αστυνομικοί άρχισαν να πάρουν γενετικό υλικό και να κάνουν έρευνες, ήρθε ο πανικός!

Και αποφάσισε να φύγει από το νησί. Βρήκε την ευκαιρία όταν έμαθε ότι επρόκειτο να φύγουν και δυο συμπατριώτες του. Για να μη δώσει στόχο, είπε σε όλους και κυρίως στον εργοδότη του πως είχε οικογενειακό πρόβλημα και έπρεπε να επιστρέψει στο Πακιστάν.

Μόνο που έκανε το λάθος και δήλωσε ψεύτικο όνομα στο πρακτορείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Πειραιά, γράφει η Espresso. Οι συμπατριώτες του έδωσαν τα αληθινά τους στοιχεία. Και όταν οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τη λίστα με τους αλλοδαπούς που έφυγαν από το νησί λίγο μετά την επίθεση στη 15χρονη, κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Και έτσι έφτασαν στο διαμέρισμα της Νέας Χαλκηδόνας, όπου βρήκαν τους τρεις Πακιστανούς, μεταξύ των οποίων και τον 21χρονο φερόμενο ως δράστη. Ο οποίος είχε επικοινωνήσει ήδη με την πρεσβεία του για να επιστρέψει στο Πακιστάν, εκμεταλλευόμενος στα προγράμματα επαναπατρισμού της Ε.Ε. Υπολόγιζε επίσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Espresso, να εισπράξει χρήματα που δίνονται από τα κοινοτικά κονδύλια για τον επαναπατρισμό λαθρομεταναστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο “δράκος” της Πάρου – Σκόπευε να επιστρέψει στην πατρίδα του

Η ανατριχιαστική ομολογία του “δράκου” της Πάρου: “Τη χτύπησα στα βράχια γιατί αντιστάθηκε”

Tο σώμα της 15χρονης “αποκαλύπτει” τη φρίκη – Ο δράστης τη χτυπούσε στα βράχια!

 Το θρίλερ της Πάρου συνεχίζεται – 20 δείγματα DNA έχουν πάρει για την υπόθεση- Σε κρίσιμη κατάσταση η 15χρονη

Ολιγωρία στην διαλεύκανση του θρίλερ της Πάρου;

Πάρος:Νέα στοιχεία για τον τραυματισμό της 15χρονης-Καταθέσεις και δείγματα DNA!

Εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 15χρονης στην Πάρο!

Πέτυχε η επέμβαση στην 15χρονη – Παραμένει στην εντατική

Κρίσιμες στιγμές για την 15χρονη που βρέθηκε χτυπημένη στην Πάρο

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στην Πάρο – Ποιος ήθελε να κάνει κακό στην 15χρονη;

Τι συνέβη στ’ αλήθεια στην Πάρο και βρέθηκε η 15χρονη στην εντατική;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε