Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στον ειδικό θάλαμο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου που πήρε φωτιά εν κινήσει χθες το μεσημέρι στην Αττική Οδό. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν καρέ, καρέ τα πλάνα από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας. Ήδη υπάρχουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr η έρευνα στον θάλαμο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. δεν προκύπτουν στοιχεία έκρηξης, δεν υπάρχει δηλαδή κάποια παραμόρφωση στο αυτοκίνητο που να παραπέμπει σε έκρηξη.

Από την έρευνα στο οδόστρωμα από το ύψος της γέφυρας στο Mall μέχρι και το σημείο όπου το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε κοντά στο Νέο Ηράκλειο δεν υπάρχουν ίχνη κρατήρα ή άλλα στοιχεία που να δείχνουν ότι υπήρξε έκρηξη ενόσω το αυτοκίνητο κινούνταν.


Παράλληλα στο διάζωμα λίγο πριν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί πλήρως υπάρχουν σημάδια “συρσίματος”.
Από τις κάμερες οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο λίγο πριν το Mall έβγαζε καπνό. Προφανώς ο οδηγός το αντιλήφθηκε και άρχισε να κόβει ταχύτητα. Υπάρχει ακόμη η πιθανότητα το αυτοκίνητο να έκοψε μόνο του ταχύτητα είτε λόγω της βλάβης, είτε λόγο ενεργοποίησης των συστημάτων ασφαλείας σε περιπτώσεις διαρροών κλπ
Το γεγονός ότι η ταχύτητα έγινε μικρότερη βοήθησε όμως τη φωτιά να φουντώσει. Από τις κάμερες οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι πριν το αυτοκίνητο σταματήσει η καμπίνα έχει γεμίσει καπνούς.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε