Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τάγμα εφόδου “τσάκισε” στο ξύλο φοιτητή – Τυφλά “αντίποινα” για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

ΦΩΤΟ bloko.gr
ΦΩΤΟ bloko.gr

– Τάγμα εφόδου στην Ελληνορώσων επιτέθηκε και ξυλοκόπησε βάναυσα φοιτητή επειδή τον θεώρησε… ύποπτο
– Η συμμορία που έψαχνε εκδίκηση για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έστειλε στο νοσοκομείο τον 20χρονο
– Ήταν χρυσαυγίτες και δήλωναν την ιδιότητά τους, φέρεται να λέει το θύμα
– Δείτε τις φωτογραφίες του φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια

Λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων και σύμφωνα με πληροφορίες και στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία στην περιοχή των Ελληνορώσων, τάγματα εφόδου έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους, ψάχνοντας “τυφλή” εκδίκηση.

Ο 20χρονος φοιτητής που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο τους, ήταν ο Αλέξιος Λάζαρης. Ο νεαρός που επέστρεφε από το Πανεπιστήμιο, καταυθυνόταν προς το σπίτι του. Στην οδό Παπαδά και περνώντας από στέκι χρυσαυγιτών, η ομάδα, λόγω του παρουσιαστικού του και της τσάντας που κρατούσε, του επιτέθηκε -αρχικά φραστικά- κατηγορώντας τον ως μέλος του… Ρουβίκωνα. Έπειτα τον κηνύγησαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Το ναζιστικής έμπνευσης τάγμα εφόδου, αφού ολοκλήρωσε το έργο του, εξαφανίστηκε. Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι αρχές περιμένουν τον φοιτητή να συνέλθει ώστε να του πάρουν πλήρη κατάθεση. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να έχει ήδη αποκαλύψει πως επρόκειτο για Χρυσαυγίτες που δεν έκρυβαν αυτήν τους την ιδιότητα.

Φωτογραφίες: bloko.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε