Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ταμείο να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι”

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Όπου το ταμείο… κινείται υπάρχει και λεία για τους ληστές που άφησαν τους “μεγάλους” στόχους και “χτυπούν” κάθε είδους κατάστημα. Δεν είναι μόνο οι … συνήθεις ύποπτοι περιπτεράδες και πρατηριούχοι που μπαίνουν στο στόχαστρο.

Όποιο κατάστημα μένει ανοιχτό την Κυριακή ή τη νύχτα μπαίνει στο στόχαστρο. Πέντε ληστείες είχαμε τη νύχτα στην Αττική. Πρώτο θύμα ο φαρμακοποιός στον Κορυδαλλό (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ) που ο δράστης τον τραυμάτισε με το όπλο.
Λίγο μετά, εννιά παρά είκοσι το βράδυ πήρε σειρά ένα κατάστημα τροφίμων στην οδό Γαλαξιδίου στην Αθήνα, όπου οι δυο ληστές εκτός απ’ την είσπραξη άρπαξαν και προϊόντα, ενώ μια ώρα αργότερα άλλοι δυο ληστές μπήκαν με τα όπλα σε ψιλικατζίδικο στην Παιανία στην οδό διαδόχου Κωνσταντίνου. Οι δράστες άδειασαν το ταμείο και έφυγαν τρέχοντας πριον φτάσει στο σημείο η αστυνομία.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η υπάλληλος ενός φούρνου στη λεωφόρο Μαραθώνα στο Γέρακα είδε ξαφνικά έναν άγνωστο να την απειλεί με όπλο και να της ζητά τα χρήματα που είχε στο ταμείο, η άτυχη γυναίκα αναγκάστηκε να παραδώσει την είσπραξη.
Λίγο πριν τις τρεις τα χαράματα ένας άνδρας που μπήκε στο “φαστφουντάδικο” στην πλατεία Αιγύπτου δεν … πεινούσε. Ξαφνικά έβγαλε μαχαίρι και ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο. Ο υπάλληλος αναγκάστηκε να του παραδώσει τα χρήματα.
Σε όλες τις περιπτώσεις πριν καν ειδοποιηθεί η αστυνομία είχαν γίνει “καπνός”.

Διαβάστε επίσης:
Βροχή οι σφαίρες στη μέση του δρόμου στην Αθήνα – Δυο τραυματίες

Μπήκε με όπλο και τραυμάτισε τον φαρμακοποιό

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε