Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τελικά η τρομοκρατία δεν εξαρθρώθηκε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δείχνουν οτι παρα το σημαντικό χτύπημα κατα της τρομοκρατίας με τη σύλληψη ατόμων που φέρονται ως μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, οι Πυρήνες της Φωτιάς “αναβαθμίστηκαν” και αναλαμβάνουν τα ηνία του τρομοκρατικού χώρου.

Τα χτυπήματά τους- τα πρώτα μετά την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα– έγιναν μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες. Ηταν εντυπωσιακά, συντονισμένα, ισχυρά και συμβολικά. Χτύπησαν δύο χώρους που “δείχνουν” την αλλυλεγγύη τους προς τους συλληφθέντες (τις φυλακές Κορυδαλλού και τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης).

Επέλεξαν σημεία πολύ καλά φυλασσόμενα για να δείξουν οτι έχουν επιχειρησιακή δυνατότητα και χρησιμοποίησαν μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών για να πιστοποιήσουν οτι έχουν “ισχύ πυρός”.

Στον Κορυδαλλό χρησιμοποίησαν 10 κιλά εκρηκτικών. Η βόμβα τοποθετήθηκε δίπλα σε σκοπιά, και η έκρηξη έγινε έξω από τη μάνδρα των γυναικείων φυλακών. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή ώστε να τραυματιστεί, απο το ωστικό κύμα, μέσα στο σπίτι της μία γυναίκα, ευτυχώς ελαφρά.

Λίγες ώρες αργότερα, στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης άλλη μία ισχυρότατη έκρηξη άφησε πίσω της έναν τραυματία. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο υπόγειο των δικαστηρίων, με αποτέλεσμα ένας άνδρας, ο συντηρητής του κτιρίου να τραυματιστεί ελαφρά από θραύσματα κρυστάλλων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Κορυδαλλός: κρανίου τόπος από την έκρηξη – Συγκλονιστική μαρτυρία!

‘Εκανε το γύρο του κόσμου η είδηση της έκρηξης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε