Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέσσερις τραυματίες σε επεισόδια στο Πάντειο – Χρυσαυγίτες κυνηγούσαν πολίτες

Τέσσερις τραυματίες σε επεισόδια στο Πάντειο – Χρυσαυγίτες κυνηγούσαν πολίτες

Συμπλοκές με τραυματίες εξελίχθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Φοιτητές και συμμετέχοντες σε αντιφασιστική εκδήλωση συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής, που έφθασαν αιφνιδιαστικά έξω από το πανεπιστήμιο.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια των συμπλοκών, ο ένας χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί επιτέθηκαν αρχικά σε μετανάστες που βρίσκονταν έξω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα αλλά και στην υπόγεια διάβαση κάτω από τη Λ. Συγγρού.


 
Φοιτητές αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στην εκδήλωση κινητοποιήθηκαν και αντιπαρατέθηκαν μαζί τους. Οι συμπλοκές γενικεύτηκαν, ενώ κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν οι «λάτρεις» του ναζισμού, οι οποίοι ανασυντάσσονταν και επιτίθονταν ξανά.

Έως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένταση στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, ενώ η αστυνομία για το περιστατικό δήλωνε άγνοια.

Μόλις τελείωσαν τα επεισόδια στο σημείο έσπευσαν αναρχικοί οι οποίοι έψαχναν για χρυσαυγίτες, αλλά εκείνη την ώρα κάποιοι άνθρωποι με μαύρα ρούχα βρίσκονταν σε ένα καφενείο για ένα μνημόσυνο. Οι αναρχικοί νόμιζαν πως είναι χρυσαυγίτες και άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους μέχρι που συνειδητοποίησαν τι γίνεται και έφυγαν ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ NEWSIT ΜΙΑ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρύβεται ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την άναδρη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου! – Καταζητείται από τις αρχές – Σύσσωμη η καταδίκη

Υπέρ της χούντας ο Μιχαλολιάκος – Ζητά να ελευθερωθεί η Μ. Ασία

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε