Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι έκρυβε το κατασχεμένο αυτοκίνητο που έκλεψαν από την ΓΑΔΑ;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα οι αστυνομικοί. Για ποιό λόγο ο αδελφός ενος κατηγορούμενου πήγε με τα κλειδιά το πήρε και…έφυγε!

Μυστήριο καλύπτει την κλοπή κατασχεμένου ΙΧ μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, στο ΙΧ είχε γίνει ένας πρώτος έλεγχος αλλά όχι η διαδικασία του “γδυσίματος” που ακολουθείται από τους αστυνομικούς έτσι ώστε να ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή του αυτοκίνητο.
‘Ετσι υπάρχουν βάσιμες υποψίες οτι ο άνθρωπος που έκλεψε το αυτοκίνητο ήθελε κάτι σημαντικό που ήταν ενδεχομένως κρυμένο μέσα σε αυτό.

Ο άνδρας που πήγε και πήρε το αυτοκίνητο είναι ο αδελφός 60χρονου Έλληνα που κατηγορείται για εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί όταν ρώτησαν τους κρατούμενους αν έχει κάποιος άλλος τα κλειδιά του αυτοκινήτου απάντησε ο 60χρονος πως ο αδερφός του έχει τα κλειδιά. Μάλιστα όταν του τηλεφώνησε φαίνεται να του είπε πως αυτός πήγε και πήρε το αυτοκίνητο!

Ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε στην αστυνομία όμως γιατί φοβήθηκε το αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παρουσιαστεί στην αστυνομία τις επόμενες ώρες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό να… κάνει φτερά μπροστά στο αστυνομικό μέγαρο κατασχεμένο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους συναδέλφους τους για παράβαση καθήκοντος.

  Ενας υπαρχιφύλακας, ένας αστυφύλακας και πέντε ειδικοί φρουροί- οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για το περιστατικό.

Ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι αστυνομικοί, αρμόδιοι για τη φύλαξη γύρω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, και έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες κλοπής του επίμαχου οχήματος και να εντοπιστούν, αν υπάρχουν, ποινικές ευθύνες των αστυνομικών.

Το χρονικό της κλοπής

Στις 6.30 το πρωί της Κυριακής ένα ζευγάρι άνοιξε με κλειδιά αυτοκίνητο το οποίο είχε κατασχεθεί μετά απο επιχείρηση της Αστυνομίας σε εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών.

Οδηγός και συνοδηγός έφτασαν στη ΓΑΔΑ με ταξί, πήγαν στην οδό Προύσσου -όπου οι αστυνομικοί παρκάρουν τα κατασχεμένα αυτοκίνητα- και αφού το άνοιξαν, έβαλαν μπροστά για να φύγουν. 

Ένας ειδικός φρουρός, που νόμισε ότι ήταν αστυνομικοί, τους πλησίασε και τους ρώτησε από ποια υπηρεσία ήταν, αλλά αυτοί δεν του απάντησαν. Μαζί με άλλους δύο ειδικούς φρουρούς προσπάθησε να τους εμποδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ένας αστυνομικός της ομάδας ΖΗΤΑ που παρακολουθούσε δεν έκανε καμία κίνηση και οι δύο άγνωστοι έφυγαν ανενόχλητοι.

Το μεσημέρι της Κυριακής το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στους Αγίους Αναργύρους, αλλά όχι και το ζευγάρι που καταζητείται.

   

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε