Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λέει η οικογένεια της 15χρονης: “Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες”

φωτό από syrostoday.gr
φωτό από syrostoday.gr

Με μια λιτή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της, η οικογένεια της άτυχης 15χρονης ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στη διαλέυκανση της υπόθεσης. Την ίδια ώρα ο 20χρονος Πακιστανός αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα της Σύρου.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

“Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με τις πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για την διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα.

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνδρομή και στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστούμε τέλος την Ελληνική Αστυνομία που με το ζήλο τη μεθοδικότητα και τη συστηματικότητα των ερευνών της εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση.

Δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων Δικαστών που επιλαμβάνονται πλέον της υποθέσεως.

Δημήτριος Κουσιουρής
Συνήγορος της Οικογένειας της Μυρτούς”

Παράλληλα, ο 21χρονος Πακιστανός μετά την ανατριχιαστική του ομολογία αναμένεται να παρουσιαστεί το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα Σύρου.

Ο νεαρός άντρας μετά την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA ομολόγησε χθες πως χτύπησε και κακοποίησε την 15χρονη Μυρτώ, σε βραχώδη περιοχή της παραλίας Χρυσής Ακτής Πάρου, στο νησί της Πάρου.

Αμέσως μετά την ομολογία του διατάχθηκε η μεταγωγή του στη Σύρο προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα, η οποία ολοκηρώθηκε γύρω στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου.

Στο λιμάνι του νησιού ο δράστης, ο οποίος ήταν παράνομος μετανάστης έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών από αγανακτισμένους πολίτες ενώ δρακόντια ήταν τα μέτρα ασφαλείας.

Ο νεαρός Πακιστανός μετά την άφιξη του στο νησί “φυγαδεύτηκε” από την αστυνομία εν μέσω αποδοκιμασιών. Μαζί του και οι δύο συμπατριώτες του που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της Νέας Χαλκηδόνας το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός στην ομολογία του υποστήριξε ότι αρχικά είδε την κοπέλα να ακούει με ακουστικά μουσική και την πλησίασε για να της αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και εκείνος χτύπησε το κεφάλι της στα βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.

Διαβάστε επίσης:

Η ανατριχιαστική ομολογία του “δράκου” της Πάρου: “Τη χτύπησα στα βράχια γιατί αντιστάθηκε”

Tο σώμα της 15χρονης “αποκαλύπτει” τη φρίκη – Ο δράστης τη χτυπούσε στα βράχια!

 Το θρίλερ της Πάρου συνεχίζεται – 20 δείγματα DNA έχουν πάρει για την υπόθεση- Σε κρίσιμη κατάσταση η 15χρονη

Ολιγωρία στην διαλεύκανση του θρίλερ της Πάρου;

Πάρος:Νέα στοιχεία για τον τραυματισμό της 15χρονης-Καταθέσεις και δείγματα DNA!

Εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 15χρονης στην Πάρο!

Πέτυχε η επέμβαση στην 15χρονη – Παραμένει στην εντατική

Κρίσιμες στιγμές για την 15χρονη που βρέθηκε χτυπημένη στην Πάρο

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στην Πάρο – Ποιος ήθελε να κάνει κακό στην 15χρονη;

Τι συνέβη στ’ αλήθεια στην Πάρο και βρέθηκε η 15χρονη στην εντατική;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε