Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λέει ο Κώστας Γκιουλέκας για την επίθεση στο γραφείο του – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνα από το thousandnews.gr
Εικόνα από το thousandnews.gr

To πολιτικό γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, έγινε στόχος επίθεσης με εκρηκτικό μηχανισμό, μαζί με άλλα δύο γραφεία απόψε, στο κέντρο της πόλης.

“Καταρχήν δόξα τω Θεώ, την ώρα εκείνη που εξεράγησαν γκαζάκια, υπήρχε ένας άνθρωπος μέσα και δεν έπαθε τίποτα. Μια συνεργάτιδα του γραφείου μου… Με πήρε η κοπέλα από το γραφείο μου ουρλιάζοντας ότι μπαίνουν καπνοί από παντού, ότι έχει φωτιά και είναι αποκλεισμένη η πόρτα” είπε ο ίδιος.

“Τη Δημοκρατία, ούτε μπορούν να τη στήσουν στα 6 μέτρα, ούτε μπορούν να εκδικούνται με αυτό τον τρόπο… Θα πρέπει όχι μόνο να ντρέπονται αλλά θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι και για όλα όσα θα γίνουν από εδώ και μπρος γιατί με αυτό το παράδειγμα που δίνουν, δυστυχώς παροτρίνουν ενδεχομένως κι άλλους ανθρώπους. Θα πρέπει να ντρέπονται!” κατέληξε ο κύριος Γκιουλέκας.

Δείτε τις δηλώσεις του, στο βίντεο του thousandnews:

«Πράξεις τρομοκρατίας δεν πτοούν την κυβέρνηση. Αντίθετα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικογλου σχολιάζοντας τις επιθέσεις στα γραφεία του υπουργού αναπληρωτή Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρου Καλαφάτη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Κ. Γκιουλέκα και Γ. Ορφανού

«Στη Δημοκρατία δεν αποφασίζει ο κουκουλοφόρος βομβιστής, αλλά ο λαός με την ψήφο του και οι εκπρόσωποί του στη Βουλή», πρόσθεσε ο κ. Κεδικογλου.

Διαβάστε ακόμα:

Εκρήξεις σε πολιτικά γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! BINTEO

Μαγνησία: Φόρτωσαν 100 κιλά κλεμμένα σίδερα κι έφυγαν αλλά… έπεσαν σε αστυνομικούς

Λαμία: Στο δρόμο οι σπουδαστές του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Hλεία: Ετοιμόρροπο το κεντρικό γεφύρι του Καπελέτου!

Κρήτη: Μέρα – μεσημέρι “χτύπησε” επιδειξίας σε μικρή απόσταση από σχολεία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε