Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τη νάρκωσαν, τη βίασαν και κατέγραψαν τα πάντα σε video

Τη νάρκωσαν, τη βίασαν και κατέγραψαν τα πάντα σε video

Στιγμές φρίκης έζησε μια 36χρονη γυναίκα στα χέρια τριών ανδρών, ένας από τους οποίους φέρεται να ήταν και ο σύντροφός της. Την έκλεισαν σε διαμέρισμα στου Ρέντη, τη νάρκωσαν και τη βίασαν ο ένας μετά τον άλλο, καταγράφοντας την αποτρόπαια πράξη τους σε video με το οποίο την εκβίαζαν!

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία της γυναίκας. Όλα έγιναν το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου προς την 1η Δεκεμβρίου σε ένα διαμέρισμα στου Ρέντη, το οποίο νοίκιαζε ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν ο σύντροφος της.

Η 36χρονη από την Ινδονησία κατήγγειλε πως πήγε στο σπίτι, όπου μαζί με τον Πακιστανό σύντροφό της ήταν και άλλοι δυο ομοεθνείς του. Όταν το επόμενο πρωί ξύπνησε, συνειδητοποίησε πως την είχαν βιάσει και οι τρεις, αφού την είχαν ναρκώσει ρίχνοντας, άγνωστο για την ώρα, κάτι στο ποτό της.

Μάλιστα, οι βιαστές της δεν δίστασαν να της δείξουν το video από κινητό, όπου είχαν καταγράψει τα πάντα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την απείλησαν πως αν τολμούσε να καταγγείλει το βιασμό της, θα δημοσιοποιούσαν το συγκεκριμένο video.

Παρά τις απειλές όμως, η γυναίκα πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τα πάντα με αποτέλεσμα να συλληφθούν, στο κέντρο της Αθήνας, δυο από τους βιαστές της και να αναζητείται ο τρίτος, που ήταν και ο ενοικιαστής του διαμερίσματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε