Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι πιστεύει η αστυνομία για την διάρρηξη στο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου

Τι πιστεύει η αστυνομία για την διάρρηξη στο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε των γνωστό παρουσιαστή και πρώην επιχειρηματία Πέτρο Κωστόπουλο όταν επέστρεψε μαζί με το γιο του από τις Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο.

Άγνωστοι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμα του και είχαν αρπάξει κοσμήματα, ανάμεσα τους και οικογενειακά κειμήλια μεγάλης συναισθηματικής αξίας για το γνωστό παρουσιαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί χτύπησαν το διαμέρισμα του Π. Κωστόπουλου σε προάστιο της Αττικής κατά την διάρκεια των εορτών του Πάσχα και ενώ ο πρώην επιχειρηματίας έλειπε στο νησί των ανέμων, μαζί με το γιο του.

Προχθές, ημέρα επιστροφής του Π. Κωστόπουλου, από τη Μύκονο, ο ίδιος είχε ειδοποιήσει την γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι να πάει προκειμένου να το βρει καθαρό. Όταν η καθαρίστρια έφθασε στο σπίτι, με τρόμο διαπίστωσε πως η πίσω μπαλκονόπορτα είναι ανοιχτή και φοβούμενη μήπως βρίσκονται ακόμα στο εσωτερικό του σπιτιού οι κακοποιοί, ενημέρωσε αμέσως το γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος ήταν καθ’ οδόν για το διαμέρισμα του.

Ο Π. Κωστόπουλος με την σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να βρίσκεται στο σημείο περιπολικό τις Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί και παρουσιαστής μπήκαν μαζί στο σπίτι όπου διαπιστώθηκε η λεηλασία του από τους “ποντικούς”, που είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς που εξερεύνησαν το διαμέρισμα, οι κακοποιοί οι οποίοι πρέπει να είναι επαγγελματίες του είδους, είχαν κόψει με ειδικό μηχάνημα την κλειδαριά της μπαλκονόπορτας του διαμερίσματος, και είχαν εισέλθει στο εσωτερικό, το οποιο και είχαν ψάξει εξονυχιστικά.

Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι κακοποιοί να είχαν παρακολουθήσει την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες και να γνώριζαν πως ο γνωστός παρουσιαστής λείπει για διακοπές.

Ο γνωστός παρουσιαστής στο διαμέρισμα του δεν είχε αφήσει χρήματα και έτσι οι κακοποιοί είχαν αρπάξει προσωπικά του αντικείμενα και κοσμήματα και πιο συγκεκριμένα δαχτυλίδια που αποτελούσαν οικογενειακά του κειμήλια μεγάλης συναισθηματικής αξίας, καθώς το ένα δαχτυλίδι ήταν του πατέρα του.

Οι διαρρήκτες άρπαξαν χρυσά και ασημένια μανικετόκουμπα, ρολόγια, ακόμα και ακριβές γραβάτες, αφήνοντας πίσω τους ένα σπίτι που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε