Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τη χτύπησαν με λοστό για της πάρουν την τσάντα

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Τίποτε, φαίνεται, δεν μπορεί να σταματήσει τους ληστές του δρόμου που δεν διστάζουν να στείλουν τα θύματά τους στο νοσοκομείο.

Αναίσθητη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις δέκα το βράδυ μια γυναίκα που έπεσε θύμα τσαντάκια στην Εθνάρχου Μακαρίου στα Νέα Λιόσια.
Δύο άνδρες πλησίασαν με μηχανή τη γυναίκα που πριν προλάβει να αντιληφθεί το παραμικρό δέχθηκε το χτύπημα στο κεφάλι. Όταν η γυναίκα έπεσε στο δρόμο η μηχανή σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε και άρπαξε την τσάντα της γυναίκας αφήνοντάς την αιμόφυρτη.
Τρεις ώρες πριν, μόλις είχε πέσει η νύχτα στην καρδιά της Αθήνας, στη συμβολή Δεληγιώργη και Πειραιώς ένας άνδρας έπεσε πάνω σε μια γυναίκα και άρχισε να τη χτυπάει με σκοπό να της πάρει την τσάντα.
Κατάφερε να της αρπάξει τα 150 ευρώ που είχε πάνω της, όμως οι αστυνομικοί που έσπευσαν αμέσως στο σημείο κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Αν και μόνος ένας πεζός στο κέντρο του Αγίου Δημητρίου λίγο μετά τις τρεις τα χαράματα κατάφερε να τρέπει σε φυγή τους δύο ληστές τον απείλησαν με μαχαίρι και του ζήτησαν τα χρήματά του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε