Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τη χτύπησε μέχρι θανάτου!

Τη χτύπησε μέχρι θανάτου!

Ολέθρια ήταν η σχέση ενός 52χρονου και μια 49χρονης. Οι καυγάδες ήταν συχνοί και άγριοι. Ο τελευταίος όμως ήταν μοιραίος.

“Τη χτύπησε ανελέητα. Δεν ήταν η πρώτη φορά, ωστόσο η τελευταία ήταν μοιραία” αναφέρουν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου μιας 49χρονης γυναίκας από τον 52χρονο σύντροφό της, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Πλάτωνος στο Κερατσίνι.

 
“Ήταν μια προβληματική σχέση με καθημερινούς καυγάδες που κατέληγαν στο ξυλοφόρτωμα” περιγράφουν οι ίδιοι αξιωματικοί. Ο 52χρονος είχε παντρευτεί μία φορά και είχε δύο παιδιά, είχε αναγνωρίσει ένα ακόμη παιδί από μία άλλη του σχέση. Η 49χρονη είχε μία κόρη, με την οποία δεν είχε μιλήσει τα τελευταία 7 χρόνια.
 
Ο τελευταίος καυγάς ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το ζευγάρι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Για ακόμη μια φορά η κουβέντα άναψε με τον άνδρα και την γυναίκα να εκστομίζουν βαριές εκφράσεις εκατέρωθεν. Ο θιγμένος 52χρονος από τη Μάνη άρχισε να κακοποιεί βάναυσα, χτυπώντας τη με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, όπως αναφέρουν αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
 
Από αυτά τα χτυπήματα η 49χρονη είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και εσωτερική αιμορραγία, την οποία δεν είχε αντιληφθεί η άτυχη γυναίκα έως ότου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, κατέρρευσε λιπόθυμη. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την εσωτερική αιμορραγία με την γυναίκα να καταλήγει στα τραύματά της. Ο ιατροδικαστής κ. Γιώργος Καρακούκης μετά την νεκροτομή, πέρα από τις εμφανείς εξωτερικές κακώσεις διαπίστωσε ότι ο θάνατος προήλθε από τη ρήξη της σπλήνας και την ευρεία εσωτερική αιμορραγία, τραύματα που προκλήθηκαν από βάναυση κακοποίησή της.
 
Μετά από αυτή την διαπίστωση οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο άνδρα ο οποίος κατηγορείται για έκθεση και θανατηφόρα σωματική βλάβη, κατηγορίες με τις οποίες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε