Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Την σκότωσαν ληστές – Βρήκαν το πτώμα της 2 μέρες μετά

Την σκότωσαν ληστές – Βρήκαν το πτώμα της 2 μέρες μετά

Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους της καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην είσοδο του διαμερίσματος. Οι ληστές άφησαν πίσω τους ίχνη dna.

Mαρτυρικό θάνατο βρήκε μια 74χρονη γυναίκα που έμενε μόνη της σε πολυκατοικία στην οδό Υμηττού 11, στο Νέο Ηράκλειο.

Ληστές μπηκαν στο διαμέρισμά της και αφού της έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα, της φίμωσαν το στόμα με πανιά.

Στη συνέχεια έκανα άνω κάτω το διαέρισμα της προκειμένου να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Φεύγοντας ωστόσο οι ληστές άφησαν φιμωμένη την άτυχη γυναίκα η οποία ξεψύχησε λόγω ασφυξίας.

Το πτωμα της 74χρονης βρήκαν σήμερα συγγενείς της που πήγαν στο διαμέρισμα να δουν τι συμβαινει καθώς είχαν ανησυχήσει που δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η ηλικιωμένη πέθανε το χρονικό διάστημα από το βράδυ της Παρασκευής εως τα ξημερωματα του Σαββάτου.

‘Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου μόλις το έμαθα” δήλωσε σοκαρισμένη στη κάμερα του Newsit μια γειτόνισσα της 74χρονης.

“Ηταν πολύ προσεκτική και φοβισμένη γυναίκα. Δεν άνοιγε την πορτα σε κανέναν έαν δεν τον ήξερε’ λέει στο Newsit ένας άλλος γείτονας της ηλικιωμένης.

Η αστυνομία πιστεύει πως η 74χρονη άνοιξε η ίδια στους δολοφόνους της καθώς  η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Οι ληστές ωστόσο άφησαν πίσω τους ίχνη dna.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριο έγκλημα στο Ν. Ηράκλειο – Τη σκότωσαν για να τη ληστέψουν

Του άνοιξαν το κεφάλι για να τον κλέψουν

Εισβολή σε σπίτι στη Νέα Πέραμο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε