Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το DNA “δείχνει” και άλλους ληστές-βιαστές

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι πέντε νεαροί που εισέβαλαν σε σπίτια κρατώντας καλάσνικοφ και στη συνέχεια βίαζαν και κακοποιούσαν άγρια τις ενοίκους, δεν είναι οι μόνοι.

Αυτό λέει, σύμφωνα με πληροφορίες, το εργαστήριο της αστυνομίας που εξέτασε το DNA των δραστών και τα ίχνη σε γυναίκες που έπεσαν θύματά τους.
Οι πέντε Αλβανοί κατηγορούνται για 40 επιδρομές σε σπίτια, σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη κατηγορούνται ότι βίασαν τις γυναίκες που είχαν την ατυχία να βρεθούν μέσα στα σπίτια την ώρα της εισβολής
Ωστόσο τα ίχνη των βιαστών της γυναίκας στην Ηλιούπολη δεν ταιριάζουν με αυτά των πέντε.
Έτσι στην αστυνομία έχει σημάνει νέος συναγερμός. Είτε πρόκειται για τα πέντε ακόμη ασύλληπτα μέλη της ίδιας συμμορίας που διαφεύγουν, είτε πρόκειται για εντελώς διαφορετική συμμορία για την οποία οι αστυνομική δεν γνωρίζουν το παραμικρό.
Άτομα πάντως που κυκλοφορούν σε κάθε περίπτωση ελεύθερα. Αδίστακτους που είναι βαριά οπλισμένοι και δεν διστάζουν να κάνουν τα πάντα.
Το γεγονός πάντως ότι υπήρξε τέλος, προς το παρόν, στις ληστείες μετά βιασμού, οδηγεί μάλλον προς την κατεύθυνση ότι πρόκειται για τα ασύλληπτα μέλη της συμμορίας των Αλβανών που από τον φόβο της σύλληψης έχουν “λουφάξει” πιθανότατα εκτός Ελλάδας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε