Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Το απόλυτο μπάχαλο! Ο 22χρονος που έδειρε τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών πήγε… επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για γέλια ή για κλάματα; Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί με την υπόθεση του 22χρονου, που κατηγορείται ότι έδειρε τον διευθυντή Τροχαίας Αθηνών, Γιώργο Διαμαντόπουλο, στην Πανεπιστημίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, την περασμένη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, ο δράστης παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, χωρίς όμως να κρατηθεί, καθώς η ανακρίτρια δεν είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης, παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια της την δικογραφία.

“Ανακοινώνεται ότι την περασμένη Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, ο 22χρονος ημεδαπός, που έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης του τραυματισμού Αστυνομικού Διευθυντή την 29-08-2016 στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα.

Για το θέμα ενημερώθηκε η αρμόδια Ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NewsIt.gr, το Τμήμα ενημέρωση την Κρατική Ασφάλεια, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την ανακρίτρια. Εκείνη από την πλευρά της, ανέφερε πως ακόμα μελετά την δικογραφία και σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία της δικογραφίας δεν είναι τέτοια που να δικαιολογούν την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Ο δράστης έπρεπε να εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα στις 10 Σεπτεμβρίου, καθώς του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για αδικήματα, που αφορούσαν μεταξύ άλλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο δράστης, το βράδυ της 29ης Αυγούστου 2016, μετά τη λήξη πορείας, που είχε πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, πλησίασε από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου, τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργο Διαματόπουλο, ο οποίος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και του επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά, καταφέροντας του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε