Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της έκρηξης στο Mall

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Για έξαρση των επιθέσεων στην Ελλάδα κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ. Διαβάστε τι γράφουν.

Το γύρο του κόσμου έκανε η έκρηξη στο εμπορικό κέντρο Mallτο πρωί, με τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν λόγο για έξαρση επιθέσεων στην Ελλάδα.

Το πρακτορείο Reuters αφού αναφέρει την είδηση της έκρηξης με τον τραυματισμό δύο υπαλλήλων σεκιούριτι, κάνει λόγο για χτύπημα που ακολούθησε μία σειρά επιθέσεων σε δημοσιογράφους και οργανισμούς καθώς και στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, αυξάνοντας τις ανησυχίες της κυβέρνησης για έξαρση της πολιτικής βίας.

Την είδηση της έκρηξης μετέδωσε και το Associated Press, παρουσιάζοντας αναλυτικό ρεπορτάζ. Τονίζει πως δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης ενώ αναφέρει και τις επιθέσεις των προηγούμενων ημερών επισημαίνοντας πως η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα ίδια άτομα που επιτέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Και η Washington Post με εκτενές ρεπορτάζ της μεταδίδει την είδηση ενώ αναφέρεται στη δράση ομάδων που τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς, κυρίως τη νύχτα, σε ΑΤΜ τραπεζών, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και γραφεία εταιριών ξένων συμφερόντων ενω επισημαίνει πως είναι σπάνιες οι επιθέσεις σε δημόσιους χώρους κατα τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο Mall

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε