Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το οπλοστάσιο ήταν… “ιδιωτικό μουσείο”

Το οπλοστάσιο ήταν… “ιδιωτικό μουσείο”

Μέσω internet και για καθαρά συλλεκτικούς λόγους, λέει τώρ ο δικηγόρος από τη Λούτσα ΄΄οτι αγόρασε τα δεκάδες βαριά όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του αρνούμενος κάθε κατηγορία για εμπόριο όπλων

Λέει μάλιστα πως βρήκε και επέλεξε μέσω internet αρκετά σπάνια όπλα με σκοπό να τα εκθέσει, όπως γίνεται και σε έναν αντίστοιχο χώρο στην Εύβοια.

Ο 5Οχρονος συνελήφθη χθες, προερχόμενος όπως είπε από Νιγηρία, όπου είχε πάει για επαγγελματικό ταξίδι.
Συναντήθηκε με τους νομικούς συμβούλους του και στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο σπίτι του στη Λούτσα.

Σύμφωνα με το “Βήμα” δήλωσε πως είναι συλλέκτης και επί χρόνια προσπαθεί να συλλέξει όπλα
“Είχα πρότυπο ένα αντίστοιχο ιδιωτικό μουσείο στην Εύβοια. Αγόρασα τα περισσότερα όπλα μέσω Ιντερνετ από διαδικτυακούς “πλειστηριασμούς” οπλισμού. Μερικά από αυτά τα όπλα είναι εξαιρετικά σπάνια” είπε λίγο πριν τη σύλληψή του.

Ισχυρίζεται πως τα όπλα του κόστισαν 150.000 και πως δεν πούλησε κανένα από αυτά. Δηλώνει πως τα “ύποπτα” κατά την αστυνομία ταξίδια στο εξωτερικό κάθε άλλο παρά ύποπτα είναι αναφέροντας χαρακτηριστικά πως
“Στην Γερμανία ήμουν αντιπρόσωπος αυτοκινήτων αλλά είχα και συναλλαγές με πολλούς επιχειρηματίες. Στη Νιγηρία είχα πάει από τις 26 Μαρτίου προσκεκλημένος επιχειρηματιών για επενδύσεις σε εργοστάσια βιολογικού καθαρισμού και άλλα περιβαλλοντικά θέματα, μετά από συνεννόηση με Έλληνες επιχειρηματίες”.

Σήμερα ο 50χρονος θα απολογηθεί, επιμένοντας πως απλά αγαπάει τα όπλα και πως θα το αποδείξει με την άδεια συλλέκτη που έχει στην κατοχή του.

Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη ο δικηγόρος με το οπλοστάσιο στη Λούτσα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε