Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το πρώην μοντέλο που νοίκιασε τη βίλα για τον Μάκη Ψωμιάδη

Είναι 37 ετών, δηλώνει ιδιοκτήτρια, τώρα, πρακτορείου μοντέλων και στο παρελθόν ήταν και η ίδια μοντέλο, είναι μάλιστα συγγενής, άλλης πασίγνωστης καλλονής από το χώρο του “μόντελιγκ”.

Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της υπόθαλψης αφού εμφανίστηκε ως ενοικιάστρια της βίλας στην Ανάβυσσο, όπου συνελήφθη χθες το απόγευμα ο Μάκης Ψωμιάδης και ήταν εκείνη που είχε δώσει και το ενοίκιο (1.100€ το μήνα) τριών μηνών, όσο δηλαδή είχε πει πως θα χρειαζόταν το σπίτι.

Η γυναίκα που, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, νοίκιασε το σπίτι την περασμένη Κυριακή, μαζί με έναν 59χρονο, ο οποίος αναζητείται, συνελήφθη χθες.

Η γειτόνισσα και ο super κοριός

Την δουλειά του έκανε για ακόμα μια φορά ο σούπερ κοριός. Λέγεται βέβαια οτι μπορεί να “βοήθησε” και μια γειτόνισσα η
οποία όταν τον είδε τον αναγνώρισε και ειδοποίησε τις αρχές…

Η αντιτρομοκρατική συγκέντρωσε πιθανά νούμερα με τα οποία ο Μάκης Ψωμιάδης θα μπορούσε να επικοινωνεί, κυρίως αριθμούς τηλεφώνων συγγενών πρώτου βαθμού και άρχισαν να τα παρακολουθούν.

Παρά τα πρωτοφανή μέτρα που τα στοιχεία δείχνουν ότι έπαιρνε, καθώς στη βίλα εντοπίστηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα και 25 κάρτες sim ο super “κοριός” είχε αποτέλεσμα

Ο σούπερ κοριός “έδειξε” νότια προάστια και κυρίως παραλιακή.Το λάθος του, ήταν οτι μίλησε δυο φορές εν κινήσει από το κινητό του.  Έτσι, πριν από ένα περίπου μήνα εντόπισαν αριθμούς οι οποίοι έδιναν το στίγμα κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου και την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίστηκε σήμα από μια κυψέλη στην περιοχή της Αναβύσσου.

Οι αστυνομικοί το θεώρησαν ύποπτο και σιγά – σιγά οδηγήθηκαν στο σπίτι από όπου πραγματοποιούνταν οι κλήσεις στη διασταύρωση των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στο Σούνιο.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο όπου βρήκαν τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλας να παρακολουθεί τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν αντιστάθηκε καθόλου και δεν είχε πάνω του όπλο. Μάλιστα πληροφορίες λένε οτι το μόνο που τους ζήτησε ήταν να πάρει μαζί τα πούρα του…



Τη βίλα νοίκιασε δικός του άνθρωπος

Το newsit επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της οικίας στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου, στο οποίο η αντιτρομοκρατική συνέλαβε χθες το απόγευμα τον Μάκη Ψωμιάδη. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε ότι στο σπίτι του συννελήφθει ο καταζητούμενος, πρώην μεγαλομέτοχος της Καβάλας και της ΑΕΚ. Ο ίδιος δηλώνει ότι είχε βάλει αγγελία σε γνωστή εφημερίδα και ότι πριν από 3-4 μέρες του τηλεφώνησε ένας άνδρας ο οποίος ήθελε να δει το σπίτι του στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου. Αφού συναντήθηκαν και ο άνδρας του γνωστοποίησε ότι το σπίτι “του κάνει”, του ζήτησε άμεσα να φτιάξει τα συμβόλαια για να εγκατασταθεί εντός της εβδομάδας. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού
μετέβει χθες με έτοιμα τα συμβόλαια για να τα υπογράψει ο νέος ενοικιαστής αλλά μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι δεν είχε εμφανιστεί. Το απόγευμα όπως υποστηρίζει των ενημέρωσαν ότι τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι βρίσκοται έξω από το σπίτι του καθώς εντός συνελήφθει ο Μάκης Ψωμιάδης…

Ακούστε τι δήλωσε στο newsIt

To πρόσωπο κλειδί

Η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια Αττικής είχαν εντοπίσει εδώ και μερικές ημέρες ένα πρόσωπο, που ίσως άθελα του, οδήγησε στη σύλληψη του Μάκαρου. Το πρόσωπο αυτό είχε προσφέρει ασφαλές καταφύγιο στον Μάκη Ψωμιάδη για πολλές ημέρες και στην περιοχή της Γλυφάδας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Σάββατο απολογείται ο Μ. Ψωμιάδης – Μαρτυρίες κατοίκων και ΦΩΤΟ από το σπίτι στα Καλύβια στο NewsIt

Το NewsIt στο σπίτι που συνέλαβαν τον Μάκη Ψωμιάδη – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ποιός είναι πραγματικά ο Μάκης Ψωμιάδης

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Ψωμιάδη!

Υποβιβάστηκαν Ολυμπιακός Β. και Καβάλα – Μπέος και Ψωμιάδης εκτός ποδοσφαίρου εφ΄ όρου ζωής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε