Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τον “έσφαξαν” στη μέση του δρόμου – Φόβοι για ρατσιστικό χτύπημα

Τον “έσφαξαν” στη μέση του δρόμου – Φόβοι για ρατσιστικό χτύπημα

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στα Πετράλωνα. Ένας άνδρας βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος νεκρός στη μέση του δρόμου. Ως δράστες της δολοφονίας φέρονται δύο νεαροί Έλληνες.

Ώρα τρεις και είκοσι τα ξημερώματα οι περίοικοι στην οδό Τριών Ιεραρχών 65 στα Πετράλωνα ενημέρωσαν την αστυνομία για κάποιο επεισόδιο μεταξύ τριών ανδρών έξω από ένα καφενείο.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία ήταν ήδη αργά. Όπως περιέγραψαν οι μάρτυρες δύο άνδρες άρχισαν να χτυπούν τον τρίτο. Ο ένας από αυτούς τον χτύπησε με στιλέτο και ο άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος.

Οι δυο δράστες διέφυγαν με ένα σκουτεράκι αλλά ευτυχώς ένας ταξιτζής που είδε τα πάντα, κατέγραψε τον αριθμό της πινακίδας και έτσι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ειχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και περιπολούσαν τους συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στο Σύνταγμα.

Αποδείχθηκε πως οι δράστες είναι δυο Έλληνες 28 και 24 ετών ενώ το θύμα ήταν μόλις 27 ετών, Πακιστανικής καταγωγής.

Οι περιγραφές των μαρτύρων πάντως αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit, o ταξιτζής κατέθεσε πως οι δράστες επιτέθηκαν από πίσω στον μετανάστη την ώρα που εκείνος ήταν πάνω στο ποδήλατό του. Τον πλησίασαν, είπε με τη μηχανή και τον χτύπησαν στην πλάτη.

Οι δύο Ελληνες πάνω στους οποίους βρέθηκε το στιλέτο και ένα μαχαίρι ανακρίνονται αυτή την ώρα.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρόμος για φαρμακοποιό στα Σπάτα

Έκαψαν ΑΤΜ στους Αμπελόκηπους

Ο … χρυσός φέρνει πιο κοντά τους ληστές

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε