Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τον κατέσφαξε γιατί διαφώνησαν στη μοιρασιά των κλοπιμαίων

Η είδηση πως ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος επί της λεωφόρου Ηρακλείου 171 είχε συγκλονίσει. Μερικές μέρες μετά, η αστυνομία έριξε φως στα αίτια του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Θύμα ένας 28χρονος Αλγερινός, δράστης της ανθρωποκτονίας, ένας 20χρονος ομοεθνής του. Κίνητρο, η μοιρασιά των κλοπιμαίων μιας ληστείας. Όλα συνέβησαν το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου στη Νέα Ιωνία. Περίπου στις 22:30, περαστικοί από τη λεωφόρο Ηρακλείου βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα του άτυχου μετανάστη.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 20χρονος έπληξε το θύμα αρχικά με μαχαίρι, ενώ οι δυο άνδρες βρίσκονταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή, όπου ο 28χρονος Αλγερινός είχε βρει προσωρινό κατάλυμα. Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ήταν ήδη χτυπημένος και ο δράστης μετά από καταδίωξη 80 μέτρων κατάφερε να τον προφτάσει.

Ο 28χρονος Αλγερινός, έχοντας χάσει τις δυνάμεις του, έπεσε στο έδαφος και ο 20χρονος δράστης του κατάφερε πολλαπλά θανατηφόρα χτυπήματα.

Συνεργοί του ακόμη δυο Αλγερινοί, ένας 36χρονος και ένας 27χρονος. Οι οποίοι διέμεναν επίσης στο εγκαταλελειμμένο σπίτι και ενώ γνώρισαν για τη δολοφονία, βοήθησαν τον δράστη να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία (αιματηρά αποτυπώματα εντός της οικίας) που θα τον ενοχοποιούσαν, αποσιωπώντας το αδίκημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Βρέθηκε σφαγμένος πάνω στη Λ. Ηρακλείου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε