Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τους πυροβόλησε και τους χτύπησε γιατί πήγαν να του κόψουν το ρεύμα!

Τους πυροβόλησε και τους χτύπησε γιατί πήγαν να του κόψουν το ρεύμα!

Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης πολίτη εναντίον εργαζομένων στην ΔΕΔΔΗΕ, καταγγέλει η εταιρεία αυτή την φορά στα Ανω Λιόσια. Και είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, η επίθεση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή των Α. Λιοσίων, όταν ιδιοκτήτης ταβέρνας χτύπησε μέλος του συνεργείου και πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου της Εταιρίας.

Το συνεργείο ειχε πάει να ξηλώσει το καλώδιο με το οποίο έπαιρνε παράνομα ρεύμα, αφού του το είχαν κόψει λόγω χρέους.

Ο συγκεκριμένος άνδρας αφού χτύπησε έναν από τους εργαζόμενους πυροβόλησε κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Εταιρίας, τη στιγμή μάλιστα που εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου.

Οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι της Εταιρίας πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Α. Λιοσίων όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά του δράστη και ενώ κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία από την Αστυνομία, ο δράστης δεν συνελήφθη αφού είχε στο μεταξύ διαφύγει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές, μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και εφόσον ο δράστης δεν συλληφθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι το συνεργείο της Εταιρίας, συνοδεία επίλεκτης αστυνομικής δύναμης, πήγε ξανά στην ταβέρνα και ξήλωσε  το καλώδιο παροχής του πελάτη από στύλο ενώ την ίδια ώρα ήταν εκεί άγνωστοι και τους έβριζαν.

Η προστασία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων κρουσμάτων βίας εις βάρος των συνεργείων της Εταιρίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε