Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τους σημάδευαν με όπλα και έπεσαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν!

Απίστευτη ιστορία στον Κίσσαμο Χανίων! Τέσσερις Έλληνες με όπλα κυνηγούσαν δύο Τυνήσιους στην παραλία!

Όπως κατήγγειλαν δύο οικονομικοί μετανάστες από την Τυνησία, 20 και 21 ετών αντίστοιχα, έζησαν ένα εφιαλτικό απόγευμα την περασμένη Δευτέρα, όταν τέσσερις Έλληνες, τους επιτέθηκαν με προτεταμένα κυνηγετικά όπλα. Αφού πυροβόλησαν πολλές φορές για να τους εκφοβίσουν, κινήθηκαν προς το μέρος τους και οι δύο νεαροί, φοβούμενοι, έπεσαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν. Οι δράστες έσυραν τους δύο μετανάστες στην ξηρά κι άρχισαν να τους χτυπούν με τα κοντάκια των όπλων τους και ξύλινες ράβδους, για να τους εγκαταλείψουν τελικά αιμόφυρτους στην παραλία του Καστελίου.

Οι δύο μετανάστες, μεταφέρθηκαν στον Κέντρο Υγείας Κισσάμου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων. Εφεραν σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Στον ένα από αυτούς έγιναν 24 ράμματα, ενώ ο άλλος είχε κατάγματα στο χέρι και το πόδι.

Σύμφωνα με τον Αμπντούλ Χατζή, μέλος του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, “καθημερινά σχεδόν, μας παίρνουν τηλέφωνο από το Καστέλι και μας καταγγέλλουν ότι ακόμη κι όταν πηγαίνουν να πληρωθούν από τους εργοδότες τους, τους χτυπάνε και στη συνέχεια καλούν την αστυνομία να τους συλλαβει επειδή δεν έχουν άδεια παραμονής”. Όσον αφορά την επίθεση σε βάρος των δύο Τυνήσιων, ο κ. Χατζή υπογράμμισε ότι δεν είχαν δώσει την παραμικρή αφορμή και ότι έπεσαν θύματα συμμορίας που επιτίθεται εναντίον μεταναστών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε