Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τρεις εισβολές σε σπίτια

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Χτυπούν ακόμη και μέρα μεσημέρι οι δράστες, από μονοκατοικίες στα προάστια μέχρι σπίτια κεντρικών δήμων. Από χθες τα χαράματα μέχρι τα ξημερώματα σήμερα τρεις πολίτες έζησαν τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Στο Καματερό, στην οδό Σερίφου, μια γυναίκα ξύπνησε με το ληστή μέσα στο σπίτι της. Χαράματα στις έξι η γυναίκα άκουσε κάποιο θόρυβο και όταν σηκώθηκε να ελέγξει βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα μαχαίρι. Ο δράστης την ανάγκασε να του δώσει τα χρυσαφικά και τα χρήματά της και έφυγε.
Το επόμενο χτύπημα έγινε μέρα, μεσημέρι στην Πετρούπολη. Ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι ληστές μπήκαν στην αυλή και άρχισαν να τον χτυπούν. Του άρπαξαν το πορτοφόλι και έφυγαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Ο άτυχος άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ο … κύκλος των εισβολών έκλεισε τα χαράματα, λίγο πριν τις τέσσερις. Ένα ζευγάρι στον Ωρωπό στην οδό Ρήγα Φεραίου βρέθηκε αντιμέτωπο με δυο ληστές. Οι δράστες κρατούσαν ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι. Απείλησαν το ζευγάρι και άρπαξαν ό,τι πολύτιμο υπήρχε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε