Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τρίκαλα: Έζησε τον τρόμο της ομηρείας στα 87 της χρόνια!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Η άτυχη γυναίκα που κατάφερε να αποφύγει τέτοιες καταστάσεις από τους Ναζί, έμελλε να ζήσει τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι…

Η νέα θρασύτατη ληστεία έγινε τα ξημερώματα στην Αγία Μονή, όπου δύο κουκουλοφόροι διέρρηξαν το σπίτι που έμενε μόνη και βρέθηκαν απέναντί της. Οι δράστες την ακινητοποίησαν με τα όπλα που κρατούσαν και την ανάγκασαν να τους πει το σημείο, που είχε τις οικονομίες της.

Όταν η γριούλα υπέδειξε το σημείο, την έσυραν σε ένα δωμάτιο και ο ένας από τους δράστες την κράτησε όμηρο. Ο άλλος άρχισε να ψάχνει και να βουτάει τα χρήματα. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η άτυχη ηλικιωμένη αφού κατάφερε να συνέλθει από το σοκ ειδοποίησε γείτονες και αστυνομία που προσπαθεί να φτάσει στους δράστες.

Να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο ανάλογο περιστατικό που γίνεται στα Τρίκαλα, μιας και πριν από 15-20 μέρες κουκουλοφόροι είχαν εισβάλλει σε σπίτι στο Διαλεκτό, έδεσαν και κλείδωσαν τον ιδιοκτήτη στην τουαλέτα και έφυγαν με περίπου 7.000€.

Ανάλογο περιστατικό έγινε πριν τα Χριστούγεννα και στη Διάβα, όπου τότε έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν… ανάπηρο για να πάρουν 20.000 € που είχε εκείνος στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο: Τον έβλεπαν να πεθαίνει και του άδειαζαν τις τσέπες!

Άνδρος: Εισβολή ληστών την ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων!

Τρίκαλα: Έζησε τον τρόμο της ομηρείας στα 87 της χρόνια!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε